Loading…
Talvirenkaat henkilö-, maasto- ja pakettiautoihin

Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman kesä- ja talvirenkaita henkilöautoihin, maastoautoautoihin, 4x4 autoihin sekä pakettiautoihin. Löydät autoosi sopivista renkaista houkuttelevia tarjouksia tunnetuilta ja suosituilta rengasmerkeiltä.

Voimme koota uudet renkaat vanteillesi asennuspaikassamme ja asiantuntijamme huolehtivat kaikesta muusta. Mutta tietysti voit valita vain toimituksen ja asentaa renkaat autoosi itse.

Mikä talvirengaskoko sopii autolleni?

Ajoneuvon rekisteröinti antaa autollesi vain yhden rengaskoon käytettäväksi ympäri vuoden. Se ei tarkoita, että voit asentaa vain nämä alkuperäiset koon autoosi. Autonvalmistajilla on vain joitain rengaskokoja autollesi, jotka sisältyvät auton varusteisiin. Jälleenmyyjillä on enemmän ja laajemmin erilaisia vaihtoehtoja ja kokoja tarjolla autoosi. Löydät myös kaikki autoosi sopivat rengaskoot auton rekisteröintitiedoista. Autoosi asennetuissa renkaissa on myös kaikki tarvitsemasi tiedot. Etkö ole varma, mikä rengaskoko sopii autoosi? Me autamme! Valitse ensin autosi ajoneuvohaussa ja me kerromme sinulle, mitkä vaihtoehdot sopii autoosi. 275 - renkaan nimellisleveys millimetreinä 45 - renkaan nimelliskorkeus millimetreinä R - radiaalisen renkaan symboli 20 - vanteen nimellishalkaisija (tuumaa) Kesä- ja talvirenkaasi renkaat voivat olla eri kokoiset. On tärkeä määrittää oikea ja käyttöösi sopiva rengaskoko kyseisen vuodenajan renkaista.
Määritä autosi

Miksi tarvitsen toisen rengaskoon?

Eri rengaskoolle voi olla monia syitä. Ehkä haluaisit uuden näyttävämmän kokoiset vanteet ja renkaat autoosi? Auton käyttötarkoitus vaatii eri kokoa/pitoa/kantavuutta kuin aiemmin tai haluat vähentää polttoaineenkulutusta pienemmällä vierimällä. Kaikilla näillä on vaikutusta rengaskoon valinnassa.